Freonskip
Australian Labradoodles

Fotocollage van Australian Labradoodle puppies

Mag ik jullie voorstellen: Dit zijn mijn kleintjes! - Door Dieuwke
12 december 2019

Mag ik jullie voorstellen: Dit zijn mijn kleintjes! Alle negen zijn ze op hun tijd dolenthousiast en enorm speels. Ze zijn blijmoedig en komen vrolijk kwispelend op me af. En, na hun dolle bui, zijn ze ook alle negen echt heel zachtaardig en superlief!

Vandaag zijn ze ingeënt, gechipt, is hun DNA materiaal afgenomen èn hebben ze hun gezondheidscheck gehad. Met prima resultaat. Allemaal gezonde hondjes! Kortom: Ze zijn perfect (dat wist ik natuurlijk allang…) en ik ben gèk op ze! 💝💝💝💝💝💝💝💝💝

Mijn negen pupjes hebben hun mensen gevonden. Zo fijn. Zo liefdevol. Deze man- en vrouwmensen hebben mijn kleintjes namen gegeven. En dit zijn ze dan: